Shipping & Returns

Shipping

Bolt Lights levert graag zo snel en goedkoop mogelijk uw bestellingen. Dit doen wij vanuit ons warenhuis in Eindhoven. Wij doen niet aan dropshippen zoals vele van onze concurrenten en weten dan ook welke kwaliteit we leveren en zitten hier boven op. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen en proberen wij alle bestellingen in Nederland die voor 16:00 geplaatst zijn de volgende werkdag nog te leveren. Hierbij maken wij gebruik van de bezorgservice van DHL. Bestellingen uit Belgie zal een extra werkdag in beslag nemen.

Het tarief voor verzending in Nederland/Belgie is 3.99 voor bestellingen tot 25 euro. Vanaf 25 euro geniet u van gratis bezorging.

Retourneren

Het kan voorkomen dat er iets niet functioneert naar behoren, in dit geval zullen wij het item retour nemen en een vervanging opsturen. Dit is geheel kosteloos, neem hiervoor contact op met info@buyboltlights.com of contacteer ons via de contact pagina. Op alle bestellingen staat ook 14 dagen bedenktijd. Beslist u binnen 14 dagen het item niet te houden en retour te sturen kan dit. In dit geval rekenen wij wel de retourkosten van 4,99 door aan de klant (Tenzij u verzendkosten heeft betaald). Ook in dit geval kunt u contact opnemen met info@buyboltlights.com of contacteer ons via de contact pagina. Mochten er verder nog vragen of onduidelijkheden over verzending zijn kunt u ook contact met ons opnemen op bovenstaande mogelijkheden.